Tera Roop Gajab ka chaala Gajban - jaji King Lyrics
Singer | Jaji King |
तेरा रूप गजब का चाला, तील ठोड़ी उपर काला
तेरा रूप गजब का चाला, तील ठोड़ी उपर काला
तेरा रूप गजब का चाला, तील ठोड़ी उपर काला
जब पहर के चाले दमण ,खोवे सब की जान का गाला
होजे रुके गाँव में बेरन जब तू पानी ने जावे
हो मारे नजर की चोट जिगेर में आग सी लावे
हो मारे नजर की चोट जिगेर में आग सी लावे
चंदा जेसा मुखड़ा तेरा सबने प्यारा लागे से
मिल जावे जे नजर तेरे ते रोग इश्क का लगे से
चंदा जेसा मुखड़ा तेरा सबने प्यारा लागे से
मिल जावे जे नजर तेरे ते रोग इश्क का लागे से
भोली भोली सुरत तेरी सबने या भावे
हो मारे नजर की चोट जिगेर में आग सी लावे
हो मारे नजर की चोट जिगेर में आग सी लावे
डट डट के टू कदम धरे और छन छन बोले पायल
ढुंगे उपर छोटी काली करदे बेरन घायल
डट डट के टू कदम धरे और छन छन बोले पायल
ढुंगे उपर छोटी काली करदे बेरन घायल
एसके कुरानिया मर ज्यागा यो कसम तेरी रे खावे
हो मारे नजर की चोट जिगेर में आग सी लावे
हो मारे नजर की चोट जिगेर में आग सी लावे
तेरा रूप गजब का चाला, तील ठोड़ी उपर काला
तेरा रूप गजब का चाला, तील ठोड़ी उपर काला
जब पहर के चाले दमण ,खोवे सब की जान का गाला
होजे रुके गाँव में बेरन जब तू पानी ने जावे
हो मारे नजर की चोट जिगेर में आग सी लावे
हो मारे नजर की चोट जिगेर में आग सी लावे
चंदा जेसा मुखड़ा तेरा सबने प्यारा लागे से
मिल जावे जे नजर तेरे ते रोग इश्क का लगे से
चंदा जेसा मुखड़ा तेरा सबने प्यारा लागे से
मिल जावे जे नजर तेरे ते रोग इश्क का लागे से
भोली भोली सुरत तेरी सबने या भावे
हो मारे नजर की चोट जिगेर में आग सी लावे
हो मारे नजर की चोट जिगेर में आग सी लावे
डट डट के टू कदम धरे और छन छन बोले पायल
ढुंगे उपर छोटी काली करदे बेरन घायल
डट डट के टू कदम धरे और छन छन बोले पायल
ढुंगे उपर छोटी काली करदे बेरन घायल
एसके कुरानिया मर ज्यागा यो कसम तेरी रे खावे
हो मारे नजर की चोट जिगेर में आग सी लावे
हो मारे नजर की चोट जिगेर में आग सी लावे
Tera Roop Gajab ka chaala Gajban in English
tera roop gajab ka chaala, teel thodee upar kaala
tera roop gajab ka chaala, teel thodee upar kaala
tera roop gajab ka chaala, teel thodee upar kaala
jab pahar ke chaale daman, khove sab kee jaan ka gaala
hoje ruke gaanv mein beran jab too paanee ne jaave
ho maare najar kee chot jiger mein aag see laave
ho maare najar kee chot jiger mein aag see laave
chanda jesa mukhada tera sabane pyaara laage se
mil jaave je najar tere te rog ishk ka lage se
chanda jesa mukhada tera sabane pyaara laage se
mil jaave je najar tere te rog ishk ka laage se
bholee bholee surat teree sabane ya bhaave
ho maare najar kee chot jiger mein aag see laave
ho maare najar kee chot jiger mein aag see laave
dat dat ke too Kadam dhare aur chhan chhan bole paayal
dhunge upar chhotee kaalee karade beran ghaayal
dat dat ke too kadam dhare aur chhan chhan bole paayal
dhunge upar chhotee kaalee karade beran ghaayal
esake kuraaniya mar jyaaga yo kasam teree re khaave
ho maare najar kee chot jiger mein aag see laave
ho maare najar kee chot jiger mein aag see laave
Meri Ri Saas ke paach putra
Please Do Not Enter Any Spam Links In The Comment Box